Εταιρεία

Η ΘΥΡΕΑ ΕΠΕ είναι πλέον μία από τις πιο σύγχρονες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προιόντων στην Πελοπόννησο με έδρα το Άστρος Κυνουρίας Αρκαδίας (3ο χλμ επαρχιακής οδού Άστρους-Αγ. Ιωάννη). Την επωνυμία της δανείζεται από την αρχαία ονομασία της περιοχής του Άστρους (Θυρέα).

Η μονάδα επεξεργασίας γάλακτος ΘΥΡΕΑ ξεκίνησε την παραγωγική δραστηριότητα της το έτος 2000 στο Άστρος Κυνουρίας ως προσωπική επιχείρηση του γαλακτοκόμου-τυροκόμου Αναστάσιου Βλαχάκη με την επωνυμία «Η ΘΥΡΕΑ».

Από το έτος 2009 και με την υπαγωγή της στον αναπτυξιακό νόμο η εταιρία λειτουργεί με την επωνυμία «ΘΥΡΕΑ ΕΠΕ» σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις. Στις νέες εγκαταστάσεις γίνεται παραγωγή πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού, λευκών τυριών, παστεριωμένου γάλακτος, επιδορπίων και βουτύρου με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές που απαιτούνται (ISO 22000) και με σεβασμό στην ποιότητα.

Η μονάδα επεξεργασίας γάλακτος καλύπτει επιφάνεια εμβαδού 700τ.μ. με νέο μηχανολογικό εξοπλισμό και δυνατότητα επεξεργασίας 5 τόνους γάλακτος ανά ημέρα.

Περιλαμβάνει χώρους παραγωγής και ωρίμανσης τυριών και γιαουρτιού, ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης και ταχείας ψύξης, αποθηκευτικούς χώρους, χώρο συσκευαστηρίου, γραφεία και χώρο πρατηρίου λιανικής πώλησης. Συνολικά οι εγκαταστάσεις παρέχουν έναν ευχάριστο και λειτουργικό χώρο για εργαζόμενους και επισκέπτες.

Το γάλα παραγωγής προέρχεται από επιλεγμένες κτηνοτροφικές μονάδας της περιοχής με καθημερινό έλεγχο στην ποιότητα του.

Σήμερα η εταιρία τροφοδοτεί με προϊόντα της ένα δίκτυο πώλησης σε 5 νομούς της Πελοποννήσου (Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία).

 

Ισολογισμός ΘΥΡΕΑ ΕΠΕ 2012

  • Πρατήριο
  • Πρατήριο
  • Εγκαταστάσεις
  • Εγκαταστάσεις
  • Προϊόντα
  • Προϊόντα