Η φιλοσοφία μας!

Φτιάχνουμε γαλακτοκομικά προϊόντα με φρέσκο γάλα και αγάπη.

Παράγονται καθημερινά σε μια σύγχρονη και πεντακάθαρη μονάδα παραγωγής. Τυποποιούνται σε μικρές ή μεγάλες συσκευασίες και φτάνουν φρέσκα στα σημεία πώλησης.

Μπορείτε να τα απολαύσετε όπως είναι, ή να τα χρησιμοποιήσετε με το δικό σας τρόπο σε διάφορες συνταγές.

20 χρόνια

Η ΘΥΡΕΑ ΕΠΕ είναι πλέον μία από τις πιο σύγχρονες εταιρίες παραγωγής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων στην Πελοπόννησο.

H μονάδα ξεκίνησε το έτος 2000 στο Άστρος Κυνουρίας ως προσωπική επιχείρηση του γαλακτοκόμου-τυροκόμου Αναστάσιου Βλαχάκη με την επωνυμία «Η ΘΥΡΕΑ». 

Από το έτος 2009 και με την υπαγωγή της στον αναπτυξιακό νόμο, η εταιρία λειτουργεί με την επωνυμία «ΘΥΡΕΑ ΕΠΕ» σε ιδιόκτητες  εγκαταστάσεις.

 

Σύγχρονες εγκαταστάσεις

Στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, δυναμικότητας  5 τόνων γάλακτος/ημέρα,  γίνεται παραγωγή πρόβειου και αγελαδινού γιαουρτιού, λευκών τυριών, παστεριωμένου γάλακτος, επιδορπίων και βουτύρου.

Περιλαμβάνουν χώρους παραγωγής και ωρίμανσης τυριών και γιαουρτιού, ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης και ταχείας ψύξης, αποθηκευτικούς χώρους, συσκευαστήριο, χημείο και γραφεία.

Δίκτυο διανομής 

Σήμερα η εταιρία τροφοδοτεί με προϊόντα της ένα δίκτυο πώλησης σε 5 νομούς της Πελοποννήσου (Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία) και σε επιλεγμένα σημεία στην Αττική.

 

Στηρίζουμε τον τόπο μας

Εμπιστευόμαστε τους παραγωγούς της περιοχής μας. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά το δικό τους ελληνικό φρέσκο γάλα.

 

Ασφάλεια

Πρώτη προτεραιότητά μας είναι η υγιεινή και ποιότητα. Τηρούνται όλες οι προδιαγραφές του ελληνικού κώδικα τροφίμων και ποτών και οι ισχύουσες ευρωπαϊκές νομοθεσίες. Η μονάδα είναι πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22000.

Συνεργασίες

Χτίζουμε διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές, τους συνεργάτες και τους επαγγελματίες που διαθέτουν τα προϊόντα μας στα καταστήματά τους.

Πρατήριο

Στον χώρο του εργοστασίου λειτουργεί πρατήριο λιανικής πώλησης. Μπορείτε να μας γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα γαλακτοκομικά και τα τυριά μας. 

Λειτουργεί καθημερινά, καθώς και ορισμένες Κυριακές και αργίες. 

Γάλα αγελάδος

Γιαούρτι – Επιδόρπια

Τυρί – Βούτυρο

Απολαύστε τα με το δικό σας τρόπο

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε σκέτα, με φρούτα, ή σαν πρώτη ύλη σε δικές σας συνταγές. Οι οδηγοί μας τα διανέμουν καθημερινά σε ένα σημείο πώλησης κοντά σας.
Οι μεγάλες συσκευασίες είναι ιδανικές για επαγγελματική χρήση.

Επικοινωνία

27550 23618

info@thirea.gr

ΘΥΡΕΑ ΕΠΕ

Άστρος Κυνουρίας

3 χλμ. Άστρους - Αγίου Ιωάννη

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Πρατήριο

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 09.00 - 21.00
ΣΑΒΒΑΤΟ: 09.00 - 16.00
ΚΥΡΙΑΚΗ & ΑΡΓΙΕΣ: 10.00 - 14.00